miércoles, 15 de febrero de 2012

DERMALOOK



Si l´eyerliner et pica i et fa plorar, tranquil·la, ha arribat la solució als teus problemes: els productes Dermalook



Nascuda en 2007 aquesta empresa ens ofereix productes de cosmètica per a ulls sensibles. Les seves fórmules són hipoal·lergèniques ja que utilitzen principis actius de gran puresa i amb el màxim d'ingredients naturals. Tots els productes contenen diferents agents hidratants que cuiden la pell i la mucosa ocular.

La seva cosmètica està comprovada científicament i avalada per estudis d'eficàcia. És ideal per a persones amb al·lèrgies i usuàries de lents de contacte.

Duradors? Per descomptat, no hi ha problemes amb els productes. Còmodes?. Sí, són d´aplicació fàcil i molt agradables. La màscara de pestanyes deixa les pestanyes amb un tacte agradable i no queden rígides ni artificials. L´eyeliner és blanet i es llisca amb suavitat. A més a més incorpora una espongeta per poder retorcar-te, esborrar o difuminar la línia. I les ombres són genials, són duos de dos colors combinables i les pots trobar amb lluentor o mat. Cars? En absolut, cuidar els teus ulls no t´eixirà mai car, tenen un preu d'allò més assequible com moltes altres marques del mercat.






Disposa de diversos productes:

- eyeliner en colors negre, marró i blau.

- màscara de pestanyes Butterfly X-tra volume amb raspall especial de làtex que realça el volum.

- màscara de pestanyes SoftSilicon. El raspall tradicional per a un efecte natural.

- màscara de pestanyes Crystal. Màscara transparent amb tractament anticaiguda que regenera i enforteix les pestanyes fràgils o amb tendència a caure.

- ombres d'ulls Shadows. Col·lecció d'ombres amb textura cremosa i de fàcil i agradable aplicació. Aporten hidratació a la zona de la parpella gràcies a l'oli de Argan i estan disponibles en 5 duos de colors.

Ja fas tard a provar-los!. No te´n penediràs. Això sí, recorda que estan disponibles exclusivament en òptiques. 
  
Imàtgens de la web de Dermalook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario